SOCIA MEDIA
media in dienst van samenleving en cultuur

Datacommunicatie: Workshop

In samenwerking met dDH verzorgt Socia Media een workshop over datacommunicatie en Internet. De workshop is speciaal samengesteld voor maatschappelijke organisaties en bedoeld als algemene introductie/inleiding. Voorkennis is dus niet nodig, bekendheid met de PC is wel handig.

U kunt 'intekenen' op een workshop die Socia Media zelf organiseert. Maar u kunt Socia Media ook inhuren om de workshop te geven voor uw staf of binnen een evenement dat u organiseert.

Aan de orde komen onder andere:

Techniek

De techniek is slechts een middel. Maar wàt moet je weten om alle mogelijkheden goed te kunnen benutten?

Communicatie

E-mail, E-mail mailing lists, nieuwsgroepen. Nieuwe manieren van communiceren die je even moet aanleren.
Beloning: o.a. grote besparingen op porto.

Publiciteit

Hou niet langer de hand op bij de massamedia, neem een stuk publiciteit in eigen hand, bijvoorbeeld door een website te maken.

Milieu

Fors besparen op grondstoffen en energie met een modem.  
 
 
We gaan aan de slag in kleine groepjes (max. 10 mensen), er is dus alle tijd voor oefening en vragen. Na een stuk theorie kruipen we allemaal achter de computer en gaan we aan de slag met de praktijk.

De workshops zijn gericht op maatschappelijke organisaties, maar privé mee doen mag natuurlijk ook. Een workshop die Socia Media zelf organiseert duurt één dagdeel en kost f 35,- per persoon. Iedereen krijgt wat 'spiek-materiaal' mee, maar binnen dit tarief is natuurlijk geen ruimte voor uitgebreide schriftelijke documentatie. Pen en papier meenemen!
Als u Socia Media inhuurt voor een workshop 'op maat', kan er natuurlijk ook documentatie naar wens samengesteld worden.

Contact

Neem contact op over de mogelijkheden.


Datacom menu
Socia Media Menu